2021-07-21 06:18:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - A szerelemben érnek ma nagyon kellemes meglepetések

Napi horoszkóp július 21-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a bolygók segítenek a célok elérésében, de meglehetősen önfejűvé is tesznek. Muszáj, hogy egy kis rugalmasságot mutass! Együtt kell működnöd másokkal, nem pedig legyőzni őket.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Egy magánéleti problémád még jelentéktelennek tűnhet, de igyekezz megoldani, mielőtt teljesen kiélesedne a konfliktus. Jó arányérzékkel közelítesz mindenhez, lelki és praktikus kérdésekhez is, valahogy érzed, merre tudsz a legügyesebben haladni. Amihez hozzányúlsz az üzleti életben, mind arannyá változik.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha olyan szerencsés vagy, hogy a nyaralásodat töltöd, akkor most átadod magad a nyár varázsának. Jöhetnek a hűs vizű, kellemes strandok, a nagy beszélgetések. De ha dolgozol, akkor is van részed örömben: az életet ma kellemesnek, az embereket szórakoztatónak látod.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Szórakozásra, játékra, de tanulásra is nyitott leszel ma. Szorgalmadnak és leleményességednek köszönhetően pedig mindebből még hasznot is húzhatsz. Olyan lehetőséged adódhat, ami egyszeri és megismételhetetlen.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A tűzzel játszik ma a zodiákus királya! Kihívó és rámenős vagy, mindent bedobsz, hogy hódíthass, és ez most csak fokozódik. Aki jól ismer téged, az tudja, hogy valójában komoly, érzelmes kapcsolatra vágysz. Van is esélyed rá!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nem vagy kicsattanó formában, de a Merkúr nem hagy nyugodni, folyton úgy érzed, tenned-venned kell, egy kicsit eluralkodik rajtad a kényszeresség. Ami segíthet, ha összeírod a kívánságaidat és terveket készítesz a kivitelezéshez.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Időről időre felmerül egy probléma, amit aztán megválaszolatlanul a szőnyeg alá söpörsz. Egy őszinte beszélgetés sokat segíthet, hogy tisztábban lásd kapcsolatotok jövőjét kedveseddel. Befolyásos barátodtól bizalmas információkat kapsz.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Kellemes meglepetésekben lesz ma részed, de csak akkor, ha nem temetkezel bele a munkába, hanem kimozdulsz. A Skorpió szeret kivárni, és biztosra menni. A bolygók szerint viszont most valaki úgy levesz a lábadról, hogy nincs türelmed várni, azonnal kezdeményezel.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A szerelemben érnek ma nagyon kellemes meglepetések. Ha változtatni akartál valamit a viszonyotokon, most te is meglepődsz, milyen gyorsan célt érsz. Ha friss a kapcsolatod, a másik meglep vehemens, szenvedélyes rajongásával.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Boldogsággal tölt el, ha látod az eredményét a munkádnak. Ma örömödet leled minden apró feladatban, és a siker lelkesít. Most megmutathatod a környezetednek, hogy mire vagy képes. Pénzügyi helyzeted javul.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Vigyázat! Olyan dologba ne kezdj, amelyhez egyáltalán nem értesz. Legyél realista, ne kockáztass, mert sok múlhat azon, ha most ezt elügyetlenkeded. Egy rendkívül szimpatikus emberrel hoz össze a sors. Ebből még bármi lehet!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Remek formában vagy, és a csillagok gondoskodnak arról, hogy a szerelemben is megtaláld a boldogságot. Minden téren sikeres vagy, egy feladattal viszont nem boldogulsz, szerencsére a véletlen a kezedre játszik, és mégis kínál valami megoldást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: